divendres 2 febrer 2018 | Sinestesia (Barcelona)

DIATRIBES són Cyril Bondi i D´incise, duo d’improvisadors de Ginebra, molt actius en l’escena suïssa, els quals porten treballant junts de forma complementària des de 2004. Utilitzen una mescla de sons d’objectes, percussions i electrònica. En la seva música exploren la idea de simplificació i ritualitat racional, textures, pulsació febril i hipersensibilitat acústica a través d’un llenguatge minimalista.
Cyril Bondi – percussió i objectes.
D’incise – laptop i objectes.

http://www.dincise.net/diatribes/diatribes.html
https://mappa.bandcamp.com/album/sistere

ÀLEX REVIRIEGO és un contrabaixista amb un fort domini de les tècniques avançades i una actitud exploratòria cap a les possibilitats tímbriques del seu instrument. Músic actiu de l’escena improv. barcelonina, és membre de formacions com Völga, Phicus, L’Ocell… L’any 2014 va publicar el seu primer enregistrament en solitari al segell Discordian Records, “Els gats gordos també tenen problemes”.

https://discordianrecords.bandcamp.com/album/els-gats-gordos-tamb-tenen-problemes

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s