Jueves 7 de noviembre de 2013

(in) fusión flamenca – Centre Cívic Besòs (Barcelona)

Agustí Fernández: piano | Sònia Sánchez: baile | Ivo Sans: batería

Del web:

Aquest trio, és un encreuament de camins, un punt de convergència entre tres disciplines: el flamenc, la música contemporània i el jazz. A través de l’absurd es fonen aquí, en una matèria concreta i compacta que per una espècie de miracle –aquest miracle tan estrany que es dóna amb la suma de varis elements multiplica el seu total- resulta ser tot i res a la vegada.

No és jazz, ni flamenc, ni tampoc música contemporània, ja que no interpreten mai res escrit ni escriuen mai res tocat, encara que potencialment és tot a la vegada.

Podrem apreciar sense dificultat l’essència flamenca en el repicar de les sabates, el ritme de jazz en la dringadissa dels plats o l’imprevist dels canvis en el so del piano; i realitzar sense voluntat, una travessia cap a móns desconeguts on no hi ha lloc per estructures preestablertes ni clixés ornamentals.

Agustí Fernández, premi nacional de cultura 2013, amb una sòlida trajectòria internacional en la música improvisada dóna generosament el seu do al talent de la captivadora Sònia Sánchez i la subtilitat del jove Ivo Sans.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s